Assorterede indlæg

25 år og meget fødselsdag

Der har været stille på bloggen den sidste uges tid, og det skyldes til dels en masse arbejde og selvfølgelig, at jeg i fredags fyldte 25 år, hvorfor der har været en del fødselsdags-fester (og heldigvis ingenkanel)! 🙂 🙂

Sidste søndag holdte jeg fødselsdag for min familie med “børnefødselsdags-tema”

image

 

image.. og i fredags (på min fødselsdag) havde jeg inviteret mine bedste tøser-piger til tapas og (det der for mit vedkommende endte med at blive lidt for meget) rødvin! Det var den hyggeligste aften med det skønneste selskab 😀

image

På gavefronten betød det en lille udvidelse til Royal Copenhagen-samlingen, lidt mere garn, en ny opvaskemaskine fra mor og far, blomster og en masse søde kort + et meget stort får fra min bedste veninde, som jeg ikke kan forklare 😉

image

 

One Comments

  • Reply

    Lotte

    15. juni 2015

    Man kan aldrig blive fejret for meget 😉

Skriv et svar