Boligindretning og interiør

Av for katten

Jeg bliver ved med den samme sang, men nu kommer den lige en gang til – NU er lejligheden snart helt færdig! Der mangler lige lidt billeder her og der i “min afdeling”, men i weekenden har jeg endelig fået sat denne fine plakat fra Postery.dk op. De har tonsvis af søde plakater med fede citater på deres side, så hvis du også er til den slags, så kig da lige forbi 😀

DSC_0371

Jeg er generelt helt pjattet med billeder og plakater (måske for meget vil nogen mene) og kan bruge timer på at lede efter de rigtige, men da jeg så den her, var jeg ikke i tvivl om, at den passede perfekt lige ved siden af Alma’s kradsetræ i “hendes hjørne”. Og nu vi lige er ved Alma, har jeg da i øvrigt fuldstædigt glemt, at nævne for jer, at “lille” Alma var gravid – og killingerne meldte deres ankomst tidlig fredag morgen d. 03.06 <3

Skriv et svar