Boligindretning og interiør, DIY-projekter

DIY gitter-opslagstavle og mit hjemmekontor

En del af mit projekt “ny-lejlighed” var, at fĂĽ etableret et lille hjemmekontor. Og det synes jeg egentligt, er lykkedes meget godt 🙂

Mit homeoffice

BarsĂś Esaplier IKEAJeg har lĂŚnge ønsket mig en “gitter-opslagstavle” og set forelsket pĂĽ alle de fine billeder pĂĽ nettet af andres. Der findes utallige DIY-projekter med dem, men da jeg fandt dette BarsĂś espalier fra IKEA (til kun 80 kr. for 2 stk.!!), fik jeg idĂŠen til at lave en lidt nemmere version af gitter-opslagstavlen – sĂĽ eftersom det ikke er helt fra bunden, men det trods alt ikke det tiltĂŚnkte med produktet, tillader jeg mig alligevel at smide den i DIY-kategorien 😉

DIY-opslagstavle

Jeg har brugt sorte papirclips i 3 forskellige størrelser (købt i Søstrene Grene til max 1,5 kr. stk.) til at hĂŚnge ting op med. Jeg har “pyntet” min opslagstavle med:

 • Lyserøde metal hjerte (øverst i højre hjørne), som er fra den buket blomster min søde kĂŚreste gav mig pĂĽ valentinsdag.
 • Postkort fra Søstrene Grene.
 • Notesblok i lyserød fra IKEA.
 • Notesbog i lyserød fra Søstrene Grene.
 • Mit seneste hĂŚkleprojekt (en ugle-bidering til en god veninde – kommer snart pĂĽ bloggen 🙂 ).

TO-DO wallstickeren over er egentligt fra en større wallsticker (købt pĂĽ ELLOS), men min søde lille kat brød sĂĽ ĂĽbenbart ikke om resten af wallstickeren, sĂĽ efter et halvt døgn havde hun revet resten af den ned fra vĂŚggen (øv)… “Reol-kasse-huset” over opslagstavlen er købt i TIGER, og den fungerer som holder for den lille lyserød notesblok (fra IKEA) og min lyserøde hoptimist, som jeg har fĂĽet i fødselsdagsgave af en god ven. 🙂

HAY sĂŚttekasse

Ved siden af opslagstavlen har jeg hængt en HAY-sættekasse i akryl (købt på DBA, da den er udgået af deres sortiment). Sættekassen er fyldt ud med nips-skriveartikler og kontorredskaber, som er skønt at have lige ved hånden (og så pynter de da også efter min mening!) 😀

6 Comments

 • Reply

  Mette

  23. november 2017

  Hej.
  Vil du linke direkte til opslagstavlen? Jeg kan ikke finde den på IKEAS hjemmeside 🙂

  Mvh Mette

  • Reply

   Louise

   23. november 2017

   Hej Mette,

   Jeg har faktisk linket direkte til den, men det kan godt være, at den ikke længere er i deres sortiment (det er ved at være et par år siden jeg købte den) 🙁

   HĂĽber det lykkedes for dig at finde den – eller noget der minder om 🙂

   Kh
   KreaLoui

 • Reply

  Mette

  15. april 2017

  Hvordan har du sat den op pĂĽ vĂŚggen? Der skal vel vĂŚre lidt luft mellem vĂŚg og gitter, før man rigtig kan sĂŚtte noget op pĂĽ den… eller hvad? 🙂 er i gang med et lignende projekt nemlig.

  • Reply

   Louise

   26. april 2017

   Der følger nogen “dutter” med, som man skruer ind i vĂŚggen 🙂 🙂

 • Reply

  Mille Krogh

  26. februar 2017

  Hej,

  Hvor har du købt din opslagstavle?? Den er virkelig fin.

  Med venlig hilsen
  Mille Krogh

  • Reply

   Louise

   13. marts 2017

   Hej Mille. Den er købt i Ikea 🙂

Skriv et svar