Assorterede indlæg, Mit hjem

Dobbelt-op på lejlighed

Efter en del overvejelser har jeg i dag gjort noget vildt! Jeg har for et par timer siden netop underskrevet overdragelsesaftalen på min nabo-lejlighed, så jeg kan sammenlægge den med min lejlighed. Det betyder, at jeg udvider fra 54 kvm til 108 kvm!! Jeg er over-over-over-lykkelig og jeg glæder mig helt vildt til projektet 😀 😀

Jeg overtager lejligheden allerede d. 1. maj, men for at gøre det hele rigtigt og sørge for, at det bliver helt, som jeg gerne vil have det, bliver sammenlægningen dog først lavet til december. Af den helt simple grund, der hedder økonomi. Så de næste mange måneder, skal der spares penge sammen, tegnes og overvejes, hvordan det hele skal gøres, mens jeg lejer den nye lejlighed ud – det bliver for fedt! 🙂

Da jeg er så heldig at have en far, der er arkitekt, har han tegnet plantegningen for min nuværende lejlighed og min kommende lejlighed (jeg har selv tegnet med rødt og skrevet på plantegning, så det lille “amatør-trick” får han altså ikke æren for 😉 ).

Min nuværende lejlighed:

Plantegning før (m. skrift)

Min kommende drømme-lejlighed:

Plantegning efter (m. skrift)