Boligindretning og interiør, Mit hjem

Illustrationer af Hannah_ML

Jeg har gennem de sidste par år (tror jeg der er ved at være!) fulgt Hannah_ML på Instagram og Facebook. Jeg er vild med hendes illustrationer, men jeg har desværre aldrig fået taget mig sammen til at bestille noget fra hende…. Altså før nu 🙂

Desværre var det, der sparkede mig igang, og fik mig til at bestille noget, at hun lukker sin lille webshop ned pga. studier (øv med øv på!!).

image

Jeg tror dog stadigvæk, at der er mulighed for at nå en bestilling på hendes website, hvis man er hurtig på knapperne…

Min mor har fået den ene af illustrationerne (little bird in a tree), og så har jeg fået sat “Fly Away” i ramme igår – resten venter jeg med at hænge op til projekt-lejlighed er klaret. Så har man jo lidt at glæde sig til! 😀 😀

image image

Skriv et svar