Boligindretning og interiør

Jeg ønsker mig…

Nu er der små 2 måneder til jeg går i gang med “projekt-dobbelt-op-på-lejlighed” – jeg GLÆDER mig! 😀 Jeg går for tiden og dagdrømmeri en del omkring, hvordan det hele skal se ud, når lejlighederne bliver lagt sammen, og derfor har jeg lavet en lille collage af nogen af de ting jeg ønsker mig til den nye lejlighed:

jegønskermignu

Det er nok en smule optimistisk at tro, at jeg får samlet alle de her lækre ting sammen indenfor den nærmeste fremtid, men man har jo lov til at gå og drømme 😉

Kilder:
Anne Linde – Ledge:able (hvid)
Normann Copenhagen Rullebord (lys grå)
HAY Tray Table (sort)
Arne Jacobsen Bordlampe (hvid)
HEYTHEREHI lamp (sort)
Capa-spisebord fra Idémøbler (Eg)
Hans Wegner Y-stol naturflet (Eg/hvidolie)
STRING – String pocket (Hvid/ask)

OBS: Blogindlægget indeholder affilierede links.

One Comments

Skriv et svar