Hæklerier, KreaLoui Hæklebøger

Min hæklebog er på vej!

Det her er en nyhed, jeg har glædet mig HELT VILDT til at dele med jer. Dem der har fulgt med på Facebook og Instagram har kunnet se, at jeg har været i gang med et bogprojekt. Nu kan jeg endelig løfte sløret for lidt flere detaljer – og ja jeg ved godt, at jeg lige har skrevet det, men ih hvor har jeg glædet mig til det! 😀

Bogen er blevet sendt i trykken i går, og den kommer til at se sådan her ud :

Titlen bliver som du kan læse “Hæklet jul med kant”. Den indeholder 10 små julefigurer, der alle er meget nemme at gå til, så nybegyndere også kan være med. Og taadaaadaaa (lille trommehvirvel) …. Bogen bliver udgivet fredag d. 27. oktober 2017! 🙂 Hvis du vil være med på pre-sale og ellers følge med i, hvor og hvornår bogen kommer til salg, så sørg for at tilmelde dig mit nyhedsbrev HER.

To be continued…… 😉


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WooCommerce::comments_template_loader() in /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-content/plugins/woohoo/includes/core/reviews_tab.php:54 Stack trace: #0 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(298): woohoo_reviews_template('/var/www/krealo...') #1 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(203): WP_Hook->apply_filters('/var/www/krealo...', Array) #2 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1467): apply_filters('comments_templa...', '/var/www/krealo...') #3 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-content/themes/zinnias-lite/single.php(19): comments_template() #4 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/var/www/krealo...') #5 /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/krealo...') #6 /var/www/krealoui.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/krealo...') #7 {main} thrown in /var/www/krealoui.dk/public_html/wp-content/plugins/woohoo/includes/core/reviews_tab.php on line 54