Boligindretning og interiør, Mit hjem

Nips nips nips

Jeg elsker nips – og jeg har virkelig (alt for) meget af det alle vegne! Lige nu undskylder jeg mig med, at jeg om Et halvt års tid får dobbelt op på kvm…. men det har nok i bund og grund altid været en svaghed fra min side 😉

Mens jeg drømmer og planlægger, hvordan det hele skal se ud, når lejlighederne bliver lagt sammen, hygger jeg mig med at flytte lidt rundt på alle de nips-ting jeg allerede har idag – det kan man jo sådan set bruge mange timer på :o) denne gang “gik det udover” min hylde i stuen:

image

 

Så nu er der bl.a. blevet plads til min hjemmelavede marmor-æske, OYOY-pinvingen, min karafel fundet på loppemarked, KB-aben, mit lille æble fra Bolia + lidt forskellige lysestager og mit billede jeg med “favorite spot” fra frohundfrau. 🙂

2 Comments

 • Reply

  Tanja

  5. oktober 2016

  Hvor er hylden fra???

  • Reply

   Louise

   1. november 2016

   Den er fra Ellos 🙂

Skriv et svar