Hæklerier

Oversprings-isvaffel-handling

Isvaffel2Der er tusinde små ting praktiske ting og projekter, jeg gerne vil have ordnet, inden jeg starter på arbejde igen på onsdag i næste uge (1/4)… Derfor havde jeg egentligt bestemt mig for at bruge hele dagen på praktiske (og kedelige gøremål), meeeeen der er da altid tid til en lille oversprings-hækle-handling 🙂 derfor kom denne lille isvaffel-nøglering lige til verden:

2015-03-23 11.51.03-1

4 Comments

 • Reply

  Sanni

  13. april 2016

  Hvor er opskriften på isvaffel-nøgleringen, kan ikke se den?

  • Reply

   Louise

   19. april 2016

   Hej Sanni!

   Det er fordi, der ikke er en opskrift på isvaffel-nøgleringen 🙂 Den blev hæklet ud fra fri-fantasi. Men jeg overvejer at lave en ny og skrive den ned, så hold øje!

   Vh
   Louise

 • Reply

  Kirsti

  3. november 2015

  Is-vaflen er bare så skøn! 😍 Har du en opskrift til den, som du vil dele? Eller er det mig, som ikke kan finde den på din blog?

  Tak for inspiration 😊
  Mvh. Kirsti

  • Reply

   Louise

   4. november 2015

   Hej Kirsty! Jeg har desværre ikke dn opskrift på den – men jeg har lidt en plan med nogen is, så jeg skal nok lige give dig besked, når jeg hækler en sammen igen, og skriver ned, hvad jeg laver denne gang ;o)

   Tak fordi du læser med <3

Skriv et svar