Hæklerier, Højtider

Påske-kyllingerne

imageDet der med opskrifter driller stadigvæk en smule – men så må man jo være være lidt opfindsom og finde på sine egne påske-kyllinger 😉 og ovenfor er så resultatet!

Påskekyllingerne er dog ikke til mig selv, men et lille påskeæg til min søde svigermut (+ chokolade til svigerfar)! 🙂image

 

2 Comments

 • Reply

  Tanya Thomsen

  4. april 2015

  Hej. Rigtig fed blog du har dig. Jeg er selv lige begyndt at hækle, så synes det er sjovt at følge med dine kreationer 🙂

  Jeg har et spørgsmål til de øjne du har på de kyllinger. Er det nogen man kan sy på, eller har du limet dem. Hvis du har limet, hvad har du så brugt til det?

  Mange hilsner fra Tanya.

  • Reply

   Louise

   6. april 2015

   Hej Tanya!

   Åh tusinde tak for din søde kommentar – skønt, at der er nogle, der læser lidt med 🙂 <3
   Øjnene er købt i Tiger. De er selvklæbende, men du skal lige være opmærksom på, at de bestemt ikke sidder godt fast, så de må endelig ikke bruges til små børn! Men hvis de bare er til pynt, kan du sagtens bruge dem 😉 Jeg har også købt nogen i Søstrene Grene, der er lidt større (de er dog ikke selvklæbende, men de kan jo snildt limes på i stedet for - jeg har brugt noget transparent universal-lim, de gange jeg har benyttet de øjne).

   Vh
   Louise

Skriv et svar