Boligindretning og interiør, Mit hjem

Tidlig julegave til mig selv

For et stykke tid siden lagde jeg en “lille ønskeliste” op, og efter endnu et af mine utallige kig på Den Blå Avis, fandt jeg det til en røverpris og kunne ikke lade være med at købe rullebordet fra Normann Copenhagen.

112315_1

Den fungerer ret fint som magasinholder og med lidt nips med lysestager på toppen (jaja, bare kald mig nips-freak…). Jeg glæder mig til stuen (og lejligheden generelt) står klar om 2 måneders tid, så den kan få sin rigtige plads! 😀

Referencer:
– Rullebordet kan bl.a. købes hos LIVINGSHOP.dk (hvis man ikke selv har lyst til at gå i kast med at finde den lidt billigere på DBA – der er mange derinde).
– Plakaten King II, str. 70 x 100 er fra ArrogantShop.dk
– Lyskæden er købt på Ellos.dk

Blogindlægget indeholder affilerede links.

One Comments

  • Reply

    Libbie

    25. november 2015

    Åh den sukker jeg også efter men vil ikke smide 1500kr efter den 😉
    Jeg venter til den bliver umoderne *ha ha*

Skriv et svar