Hæklerier, Højtider

Adventskalender – og julegaveindpakning

Så blev det fredag og nu er jeg på vej på weekend – og det er en weekend jeg virkelig har glædet mig til! Jeg er nemlig på vej til Skive (Jylland) for at besøge min fars søster, Birthe i weekenden og hygge med hende 🙂 Som den opmærksomme læser fra Instagram har set, så har jeg i år haft gang i en del jule-projekter de seneste mange måneder i form af to pakkekalendere og en adventskalender. Adventskaleneren er til min fars søster, så den bliver afleveret senere i dag.

dsc_0720

Hæklede snefnug

Jeg er typen, der går lidt for meget op i indpakning af gaver, og derfor vil jeg lige dele lidt inspiration til en ret nem og god (synes jeg selv) DIY idé til gaveindpakning med andre hækle-galninge, der også har en svaghed med at gøre lidt for meget ud af den slags. Da der kun er 4 gaver i en adventskalender er det selvfølgelig en overskuelig opgave – men jeg har såmænd blot hæklet 4 små snefnug og sat på pakkerne.

  • Hækleopskrifterne på snefnuggene er alle fra bogen “Hæklede Snefnug” – og kan købes HER.
  • Jeg har hæklet snefnuggene på hæklenål str. 3, og brugt DROPS Muskat i hhv. hvid og lyseblå.
  • Herefter har jeg afstivet dem (se mit tidligere indlæg)
  • Og til sidst har jeg så bundet dem fast til pakken med en tynd DROPS glitter snor (se HER) sammen med en manilla-mærke købt hos Søstrene Grene. 🙂

……Pssst!

Har du husket, at det er Black Friday i dag og der er mega gode tilbud på nettet?

Jeg har købt et mega billigt sæt tunesiske hæklenåle/hakkenåle hos Rito.dk fra KnitPro (se HER), da mit nytårsforsæt er at lære “det dersens” tunesisk hækling/hakning. Da jeg aldrig har prøvet tunesisk hækling/hakning før og helt ærligt ikke aner, hvor jeg skal starte pt. tager jeg gerne imod gode råd eller inspiration til, hvad der vil være nemt at starte med – så kom bare frisk med gode idéer, opskrifter eller hvad I ellers har af input til, hvordan jeg kan lære det 😉

Hvad er jeres Black-Friday-shopping-planer? 😀

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Skriv et svar