Gratis hækleopskrifter, Hæklede dyr og amigurumi, Hæklerier, Hæklet til baby

Hæklet bidering med lille ræv

En hæklet bidering det skal vel til, når man hækler til en lille ny! Eftersom jeg stadig ikke kender kønnet på min kommende nevø/niece, så hækler jeg pt så kønsneutralt som muligt – og en lille hæklet bidering med en ræv, kan vel sådan set gå til begge køn? 🙂 Jeg synes selv, at den er blevet MEGA sød og så var den ovenikøbet også ret nem at hækle!

Jeg har ikke lavet en opskrift “hæklet lille rangle med ræv”, da jeg blot har genbrugt, min opskrift fra min lille ræv (se opskriften her). Se min fremgangsmåde under billedet.

Jeg har som sagt genbrugt lidt fra min gamle opskrift til min ny hæklet bidering med lille ræv. Jeg har brugt de samme materialer, som til ræven (men undladt sikkerhedsøjet til næsetippen den her gang, da jeg har broderet den i stedet) 🙂

MATERIALER:

Køb Infinity Hearts Rose billigt her


Før 230,00
NU: 110,00

Før 460,00
NU: 220,00

Før 2.099,00
NU: 1.149,00

Før 23,00
NU: 11,00

Før 230,00
NU: 110,00

Før 229,00
NU: 168,00


Herudover skal du selvfølgelig en lille træring/gardinring i 60 mm (se HER).

Til “hæklet bidering med lille ræv” skal du bruge opskriften på hoved, næse, ører og halen fra den oprindelige opskrift (se HER).

Når du har hæklet alle delene skal du lave to rektangler, der kan syes sammen omkring træringen. Jeg kan ærligt ikke huske, hvor mange masker jeg har slået op – men jeg tænker også denne del, kommer an på, hvor brev du vil have stykket omkring træringen og hvad din egen hæklefasthed er 🙂

Når du har lavet de to rektangler skal disse som sagt syes sammen rundt omkring træringen. Og herefter syes hoved og halen på træringen. Og taaadaaa – så har du en hæklet bidering med en lille ræv 😀

Du er velkommen til at sælge ud af, hvad du laver ud fra mine opskrifter (så længe der ikke er tale om en masseproduktion). Jeg har bare et princip: Jeg vil meget gerne have at du deler med mig , hvad du laver og ikke mindst, at jeg får credit for mit design – evt. på Instagram @KreaLoui 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar