Assorterede indlæg, Boligindretning og interiør, Hæklerier

Bobletæppe og en masse gode nyheder

Halløj folkens – jeg er stadig i live :o)

Det er ikke meget aktivitet, der har været på bloggen i 2016. Hele mit projekt-lejlighed, har nok (naivt tænkt af mig) taget en del længere tid og ikke mindst mere energi, end jeg lige havde regnet med. Heldigvis er det dog utroligt tæt på at være færdigt nu, så derfor er jeg klar til at “gå i bloggen” igen! Først har jeg dog lige lyst til at dele med jer, hvad der er sket for for mig de sidste par måneder 🙂

Jeg har fået en roomie!
Lejligheden er tæt på at være blevet færdig, men allerede 1. februar, flyttede min søde roomie ind. Jeg er så super heldig, at jeg har fået verdens dejligste roomie! Søde Maja (der er en af bagkvinderne bag www.KreaMania.dk), som jeg har mødt gennem hækleklubben er flyttet ind. Jeg synes, at det er verdens hyggeligste, at der er en, når man står op og når man går i seng (det var jeg nok helt ærligt ellers lidt bekymret for efter at have boet alene i små 5 år – men alle de “bekymringer” er skudt helt i seng).

Jeg har fået mit første 12-tal i en mundtlig eksamen!
D. 10. februar var jeg til min første mundlige eksamen på Forsikringsakademiet. Eksamen hedder noget så fint som 3.53 – privat salg, og er sådan set “bare” et rollespil af de kundemøder jeg har til daglig (dog med en del mere fokus på faglige problemstillinger end dem man lige møder i dagligdagen). Ikke desto mindre er jeg super stolt, da jeg aldrig har fået super gode karakterer i skolen, fordi jeg havde alt for travlt med at spille badminton… Så derfor er jeg bare r** stolt! 😀

Jeg er (næsten) færdig med mit projekt dobbelt-op-på-lejlighed!
Med alt for meget og helt fantastisk hjælp fra min mor, lillebror og ISÆR min fantastiske far, så nærmer vi os enden på lejligheds-projektet. Det er virkelig små detaljer, der mangler, og man kan sagtens bo i det nu uden problemer. Jeg glæder mig som et lille barn til at vise frem, hvad der er blevet lavet 🙂

… Og mit boble-tæppe er snart færdigt!
I starten af januar lagde jeg et billede op på Instagram af et bobletæppe af @IbenErica, jeg er gået igang med. Jeg mangler i skrivende stund kun 4 nøgler (+ den jeg er igang med), og så har jeg hæklet mig igennem 34 nøgler DROPS Cotton Merino uld i 19 Grå. Tæppet er 190cm i længden og skulle gerne ende med at blive 140/150cm i bredden. Og så skal der laves en sort kant med det samme garn + hæftes en masse ender (som jeg ikke lige var klog nok til at gøre undervejs). Det bliver fedt at skulle vise det færdige resultat frem, men ind til videre har jeg ikke så meget andet at vise frem end nedenstående 🙂

022316_9

022316_10

Blogindlægget indeholder affilierede links.

5 Comments

 • Reply

  Anna

  24. februar 2016

  Skøøøøøn opdatering, og stort tillykke med det flotte 10-tal!
  Tæppet er da bare for lækkert – jeg glæder mig til det færdige resultat. Vi er nok nogle stykker der vil fedte efter en opskrift 😉

  • Reply

   Louise

   24. februar 2016

   Tak Anna :o) jeg glæder mig også helt ustyrligt til at vise den færdige version frem! ☺️

   • Reply

    Anna

    29. marts 2016

    Hej Louise
    Jeg bliver nød til at spørge, hvor har du fundet det garn henne? Jeg skal selv igang med et lignende project, og er helt vild med den farve.
    Er du belvet færdig med tæppet?

 • Reply

  Tillykke med 12-tallet! Og i øvrigt lækkert tæppe 🙂 Den er også på min uendelige to-do liste.. KH Shanice

  • Reply

   Louise

   24. februar 2016

   Mange tak ☺️ Det er et godt evighedsprojekt, og jeg går allerede med planer om det næste.. 🙈

Skriv et svar