Hæklerier

En lille elefant

En af mine kollegaer blev far til en lille dreng for et par uger siden. Og traditionen tro med “de der kollegaer”, så skal de have en lille hæklet ting fra mig ved den skønne begivenhed. Den her gang kom Martin mig bare en lille smule i forkøbet og spurgte selv efter en elefant. Det er jo ikke fordi, at det er umuligt at finde en opskrift på en hæklet elefant (jeg var ikke liiiiiige i humør til at opfinde den dybe tallerken selv..), men de fleste er bare lavet et hav af gange før. Så jeg forsøgte mig med Ravelry, som jeg ellers sjældent bruger – og der fandt jeg en opskrift på denne søde bandit 😀

DSC_0395

Den har været klar i et stykke tid, men eftersom Martin og familien bor i Nordjylland og jeg selv i København, er det kun, når vi er på skolebænken på Forsikringsakademiet, jeg ser ham – og det er vi netop i disse dage, hvor han så endelig har fået den lille elefant til lille Axel der er små 3 uger gammel! 🙂

Elefanten er hæklet med 8/4 bomuldsgarnnål str. 3. Opskrift kan findes på Ravely – se link HER.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Skriv et svar