Hæklerier

Hækle-App og cupcake

I weekenden så min mor min omgangstæller uden at være klar over, hvad den skulle bruges til (fandt jeg ud af, da hun fik drejet rundt på den midt i et af mine utallige projekter – upsi :)…)! Min mor er temmelig IT-moderne og forslog derfor straks, at der burde kunne findes noget smartere på mobilen. Efter lidt søgning på App Store fandt vi derfor hurtigt et par Apps, der kan bruges både til at tælle og finde opskrifter.

Ind til videre har jeg kun testet den App, der hedder: Knitting – men den er jeg nu også temmelig begejstret over (på trods af at alle opskrifterne selvfølgelig er på engelsk). Jeg har indsat et screenshot af App’en nedenfor, så I selv har mulighed for at kigge lidt på den, hvis I også er nysgerrige.

image

Som skrevet har jeg testet den, og det blev med en lille cupcake i form af nedenstående resultat.

image

imagePst: Opskriften hedder Cupcake Pattern og er lavet af Tove fra Gävle i Sverige

Skriv et svar