Hæklerier

Hæklet mini studenterhue

Puha, der har været stille i et stykke tid nu… Men af gode grunde 🙂 De der følger mig på Instagram har kunnet se, at jeg har været på ferie i Tyrkiet – og så er der jo sjovt nok dobbelt så meget arbejde, når man kommer hjem igen! Derudover har jeg haft travlt med at færdigegøre en masse UFO’er, der har fået lov til at ligge lidt for lang tid.

Anyways, nu er jeg igang igen, og vi starter lige med en mini-studenterhue til en af mine aller tætteste veninder Sabrina, som idag har fået sin hue på! Hun har kæmpet for den hue og virkelig virkelig fortjent den 😀 Jeg er blevet inspirereret af Hendes Verdens opskrift (se HER), men har ikke rigtigt holdt mig til opskriften… Jeg har brugt nål str. 3 og 8/4 bomuldsgarn.

DSC_0328

Inde i pakken gemmer sig et sæt (efter min mening) lækre hæklenåle fra infinityhearts, da det er de samme som jeg selv bruger 😉 Gaven passer rimelig perfekt, da jeg har hjulpet søde Sabrina i gang med at hækle. Så skal hun da selvfølgelig også have nogen ordentlige nåle! Jeg har købt både mine og Sabrina’s HER.

DSC_0319

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Skriv et svar