Hæklerier

Hæklet net i sommerfarver

Så er det tid til ferie!! morgen tidlig rejser jeg med kæresten en uge til Alanya – og i den anledning skulle min ny-indkøbte bikini selvfølgelig have et dertilhørende matchende net til mine ferie-hækleprojekter ved poolen 😁

Jeg har hæklet nettet med udgangspunkt i den ret så nemme og fine hækleopskrift Kvalitid har lavet (opskriften er desværre ikke længere tilgængelig online), men lavet den lille ændring – nemlig at hækle en hank til at tage over skulderen i stedet for en hank, så man kan bære i hånden. ☺️

Jeg har hæklet på nål str. 4 (se HER hvilke hæklenåle jeg bruger), og så har jeg brugt DROPS Paris i farverne fersken og abrikos 😍 Lækkert sommerligt og lige klar til ferie imorgen!

Sommerhilsner fra mig 😎☀️☺️🍹

Blogindlægget indeholder affilierede links.

3 Comments

 • Reply

  Luise

  11. juli 2019

  Super fint net, men opskriften findes desværre ik længere hos Kvalitid. Du har den vel ikke liggende?
  Vh Luise

  • Reply

   Louise

   4. august 2019

   Hej Luise,

   Nej det har jeg desværre ikke – og jeg kan se, at hun selv har fjernet den fra hendes blog. Så du må prøve at skrive direkte til hende i stedet for 🙂

   Kh
   Louise

 • Reply

  Birk Godiksen

  31. juli 2018

  Hej
  Hvor mange nøgler gran har du brugt til det fine net?

Skriv et svar