Hæklerier

Hæklet net i sommerfarver

Så er det tid til ferie!! morgen tidlig rejser jeg med kæresten en uge til Alanya – og i den anledning skulle min ny-indkøbte bikini selvfølgelig have et dertilhørende matchende net til mine ferie-hækleprojekter ved poolen 😁

Jeg har hæklet nettet med udgangspunkt i den ret så nemme og fine hækleopskrift Kvalitid har lavet (opskriften er desværre ikke længere tilgængelig online), men lavet den lille ændring – nemlig at hækle en hank til at tage over skulderen i stedet for en hank, så man kan bære i hånden. ☺️

Jeg har hæklet på nål str. 4 (se HER hvilke hæklenåle jeg bruger), og så har jeg brugt DROPS Paris i farverne fersken og abrikos 😍 Lækkert sommerligt og lige klar til ferie imorgen!

Sommerhilsner fra mig 😎☀️☺️🍹

Blogindlægget indeholder affilierede links.

4 Comments

 • Reply

  Linda

  28. april 2020

  Hej Louise,

  Opskriften er oppe hos Kvalitid igen, men jeg kan egentlig også bedre lide nettet med den lange hank som du har lavet. Har du hækler hanket ud i ét med tasken, eller er den tilføjet efterfølgende ? Og vil du, uanset de to muligheder, evt. forklare hvordan du har gjort til en relativt ny hækler ? 🙈

 • Reply

  Luise

  11. juli 2019

  Super fint net, men opskriften findes desværre ik længere hos Kvalitid. Du har den vel ikke liggende?
  Vh Luise

  • Reply

   Louise

   4. august 2019

   Hej Luise,

   Nej det har jeg desværre ikke – og jeg kan se, at hun selv har fjernet den fra hendes blog. Så du må prøve at skrive direkte til hende i stedet for 🙂

   Kh
   Louise

 • Reply

  Birk Godiksen

  31. juli 2018

  Hej
  Hvor mange nøgler gran har du brugt til det fine net?

Skriv et svar