Gratis hækleopskrifter, Hæklede tæpper og andet til hjemmet, Hæklerier, Hæklet til baby

Hæklet Nordic Baby Merino Babytæppe

Velkommen tilbage til bloggen(!) – det kan man vist roligt tillade sig at sige ovenpå en stille og fraværende sommer her på KreaLoui 🙂 Jeg har haft mange ting om ørerne og ikke mindst har jeg bare holdt lidt blog-pause. Men nu nærmer efteråret sig – og derfor også hæklesæsonen. Så nu lover jeg, at der bliver lidt mere liv herinde igen 😉

Til at starte med i mit comeback vil jeg gerne dele er fint hæklet babytæppe, som jeg har designet for Rito.dk. Tæppet er hæklet i det lækreste Baby Merino og har fået navnet Nordic baby merino babytæppe. Jeg er vild med det simple og enkle design (hvis jeg selv skal sige det)!

Under billederne kan du finde link til opskriften samt hvilke materialer, der skal bruges 🙂

Køb Infinity Hearts Baby Merino billigt her


Før 40,00
NU: 30,00

Før 240,00
NU: 180,00

Før 40,00
NU: 30,00

Før 40,00
NU: 30,00

Før 724,00
NU: 628,00

Før 40,00
NU: 30,00

Lidt om Nordic Baby Merino babytæppet

Nordic hæklet babytæppe måler ca. 70 x 100 cm (hvilket svarer til størrelsen på en babydyne). Og til at hækle tæppet skal du bruge:

Du kan finde opskriften på baby-tæppet HER.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar