Hæklerier

Hæklet pude fra Kit Couture

Der har lige været lidt stilhed herinde – men af gode grunde….

Først det positive: jeg var til eksamen mandag i sidste uge. Det gik heldigvis super godt, og jeg bestod min eksamen med et 12-tal efter mega kaos i min forberedelse, hvor min computer frøs 10 minutter før, jeg skulle printe det hele (mega panik!). Men så er det jo godt, at jeg har snakketøjet i orden, jeg kan mit faglige stuff og ikke mindst, at jeg havde is i maven, da jeg kom ind til censor og bisidder efter en yderst kaotisk forberedelse! 🙂 Jeg er mega stolt og glad over, at jeg nu har fået den lidt for lange (men dog fine) titel “Certificeret Privatkunderådgiver Skadesforsikring” 😀 😀

Men højt at flyve dybt at falde(!), for blot en uge efter et fedt 12-tal blev jeg i dag indkaldt til samtale. Pga. omstruktureringer på mit arbejde, er jeg d.d. blevet fritstillet. Der har været en del tårer i dag, og hvad fremtiden bringer, har jeg ingen idé om pt., men jeg takker pænt for funktionærloven og glæder mig i det mindste over, at jeg har 3,5 mdr. med løn, så der er ro på til at finde ud af, hvad jeg så skal lave fremadrettet! Så jeg hæfter mig ved min fars evige ord, når jeg en gang i mellem møder modgang “du er en tumling” – så skal jeg nok rejse mig igen (:

Anyways, det var hækleriet vi kom fra – jeg tilbragte min juleferie i det jyske, hvor der er blevet tid til en del hæklerier – blandt andet denne fine sag:

dinPude3

dinPude2

dinPude1

Puden hedder Saltholm Hækle Maxi pude og måler 40 cm x 60 cm. Man kan selv vælge farver – men hey you guys know me, jeg er mega farveforskrækket, så derfor gik jeg selvfølgelig efter den sort/hvide/grå 😉 Den er fra Kit Couture, som jeg fik øjnene op for for et måneder siden. Siden da er jeg blevet testhækler for dem via Kit Friends (som er strikkere/hæklere, der hjælper med både at teste og udvikle opskrifter for dem). Jeg har gang i et lille projekt for dem i øjeblikket, som jeg glæder mig til at få lov at vise frem til jer.

Konceptet ved Kit Couture er simpelthen, at du køber et “DIY kit”, hvor alt hvad du skal bruge af hækleopskrift, garn, monteringspude, nål og label er med i kittet. Jeg er helt igennem pjattet med det design de laver ved Kit Couture, og hvis du ikke allerede har været inde og se deres ting, så gør lige dig selv en tjeneste at kig forbi: www.kitcouture.dk eller stik hovedet ind i deres butik på Frederiksberg Alle, hvor det er ret nemt at lade sig inspirere af alle deres fine udstillingsmodeller. Der findes pt. kits med strik, hækling og brodering, så der er lidt for en hver smag og kreativ sjæl 🙂 🙂

 

One Comments

  • Reply

    Anette Lysholm Hansen

    17. januar 2017

    Det er da alt for dyrt 🙁

Skriv et svar