Hæklerier

Kreamania’s grafiske julemand

Jeg er gået helt i jule-kuk-kuk idag! Jeg har købt (og pyntet) juletræ + pyntet resten af stuen op, og i skrivende stund er jeg i gang med at lave risengrød. Senere skal jeg i gang med at pakke gaver ind til Fie’s pakkekalender 2016 – jeg blev lige akkurat færdig med den sidste gave i dag…… :o)

Efter en weekend med julehygge og julemarked med min fars søster, gik der altså helt julestemning i den for mig – og da jeg så kreamania’s fine julemand (se hækleopskriften HER), så den skulle da lige prøves i går! Og så passer den da i øvrigt rigtig fint med mine Rudolf-julenegle 😉

img_3842

Jeg har hæklet ham på hæklenål str. 3 og jeg har brugt DROPS Safran og “glitter garn” (købt i Søstrene Grene).

Blogindlægget indeholder affilierede links.

4 Comments

 • Reply

  Betina

  7. december 2023

  Man kan ikke se opskriften

 • Reply

  Anita

  9. september 2023

  Er der nogen som læser dette indslag?🤔
  Er der nogen som kan fortælle hvorfor linket til opskriften ikke kan åbnes???

 • Reply

  Anita

  4. september 2023

  Man kan ikke se opskriften på julemanden 😕

 • Pingback: KreaMania's nisser - KreaLoui

Skriv et svar