Hæklerier

Mere garn og nye teknikker

Hæklenålen har haft karantæne (det meste) af denne uge, da der har stået skolearbejde på al min fritid, fordi jeg i fredags skulle aflevere “en mindre” opgave. Nu er opgaven afleveret, jeg har nydt min weekend, og ja nogen gange er det okay at være heldig! Og med at være heldig, mener jeg, at jeg i fredags fik en masse lækkert DROPS Paris og DROPS LOVEYOU5-garn med posten fra www.RITO.dk – tusinde tak! 😀 <3

Da jeg startede med at hækle, hæklede jeg ALT med en str. 2,5 nål i bomuldsgarn med anbefalet garn til nål 3-3,5. Med tiden er jeg dog blevet en kende mere utålmodig, hvorfor jeg begyndte at hækle dobbelt med dette garn (og 3,5/4 nål), lige indtil jeg forelskede mig i DROPS LOVE YOU5- og DROPS PARIS-garnet. Jeg er i øjeblikket en smule i tvivl om, hvilken, der er min yndlings, men når jeg en gang har hæklet mig igennem alt det ovenstående garn, kan det være, at jeg er kommet svaret nærmere 😉

Jeg har fået en ordentlig spandfuld DROPS PARIS og DROPS loves you 5. Jeg er allerede kommet godt i gang med den råhvide garn, og med lidt hjælp fra Youtube og denne vejledning fra craststylish har jeg lært mig selv noget nyt – nemlig “Bobble Stich”-hækling 😀

100915

I kan godt glæde jer til at se, hvad jeg får ud af alt det lækre DROPS-garn og min nylærte “Boble Stich”-teknik… God weekend herfra 😉

Blogindlægget indeholder affilierede links.

One Comments

Skriv et svar