Hæklerier

Min boble-taske

Den her taske har været lang tid undervejs (i hvert fald i tankerne)! Jeg faldt første gang over KreaMania’s blog, da de lavede den sommergule-skuldertaske (opskrift kan findes på linket). Kvinderne bag KreaMania er Anni & Maja. Den sjove historie er så, at Maja flyttede til København for godt et år siden, hvor hun via et opslag på Instagram startede den skønne hækleklub vi begge er medlem af i dag.

Det er senere blevet til, at søde Maja flyttede ind som min roomie 1. februar, hvilket har vist sig at være lidt af et catch for mig – da hun er den skønneste pige og sødeste roomie, man kunne tænke sig 🙂 Så udover jeg er vildt glad for min nye taske, fordi jeg bare er helt pjattet med bobler og designet, så ligger der faktisk også en god historie bag, hvorfor den betyder mere end bare det for mig!

Anyways, ikke mere sludder for en sladder – her er min nye baby:

Taske2

Taske3

Tasken er hæklet på nål str. 4 med 8/4 bomuldsgarn lagt dobbelt (svarende til 8/8 bomuldsgarn), og jeg har brugt lidt under 10 nøgler 8/4. 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

6 Comments

 • Reply

  Marieanne Pedersen

  26. marts 2023

  Hej.
  Er ved at lave tasken, men nu er opskriften væk..
  Kan I hjælpe?

 • Reply

  Helle Jørgensen

  21. august 2022

  Hej

  Den gule sommer taske ( opskrift) er meget større end den du viser på billede

  Vil gerne have den str mødel som din

 • Reply

  Nanna Nele

  11. september 2016

  Hejsa,
  Hvor mange nøgler garn brugte du til at lave tasken?? 😍
  Med venlig hilsen,
  Nanna Nele

  • Reply

   Louise

   25. september 2016

   Hej Nanna 🙂
   Jeg har brugt lidt under 10 nøgler 8/4 bomuldsgarn, der er lagt dobbelt.
   Kh
   Louise

 • Reply

  bodil pedersen

  18. april 2016

  Kunne godt tænke mig mønster til den søde taske

  • Reply

   Louise

   18. april 2016

   Hej Bodil!

   Du kan finde mønsteret på http://www.Kreamania.dk ‘s side, hvor de kalder den “den sommergule skuldertaske” 😊

   Vh
   Louise

Skriv et svar