Assorterede indlæg

Min strikkede hue

Idag er en møg god dag! Jeg skal nemlig på skiferie for første gang i ca 12-13 år (vil jeg skyde på). Da jeg blev lidt ældre og mere seriøs med mit badminton tilbage i tidernes morgen, blev jeg bange for at stå på ski, fordi jeg frygtede at falde og brække både arme og ben, så jeg ikke kunne spille badminton mere. Så det bliver mega fedt at komme på ski igen, og jeg glæder mig til at skulle afsted med en hulens masse søde mennesker 🙂 🙂

Anyways – hvad giver derfor mere mening end i dagens anledning, at vise den fine strikkede hue frem, som min mor gav mig i julegave? 😀

Jeg er SÅ glad for den! Jeg elsker det der snoede mønster (beklager strikke-mennesker, men det ved jeg simpelthen ikke, hvad det hedder mønster🙈). Min mor lavet huen i Drops baby merino, son er mit suværent yndlings garn 😍 Jeg fik den uden pelskvast, da min mor mente, at jeg sagtens kunne finde ud af at sy den på selv, så jeg købte selv “min dut” (HER) og nøj hvor er den bare blevet god.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar