Hæklerier

Mit første hækle-projekt

AlmaSom jeg har skrevet på siden om hvorfor og hvordan min blog er blevet lavet, kom idéen til at starte med at hækle, fordi jeg d. 29. januar 2015 fik min lille Ragdoll-killing Alma (født d. 24. september 2014). 

Søde lille Alma skulle jo selvfølgelig have noget legetøj – og eftersom jeg på daværende tidspunkt var sygemeldt/arbejdsløs, tænkte jeg, at det kunne være meget sjovt, at lave noget legetøj til hende selv. Jeg startede derfor i det helt små med det nemmeste, man kan lave i den kreative verden: Pompom’er! 😀

Herefter dukkede idéen til at hækle op – for en kat skal da have en mus! Jeg tog på biblioteket for at låne “hæklebøger”, for det kunne da ikke være så svært at lære. Jeg lånte tre bøger (Hobbymukke, Lær at hækle og 1/2-times hækling).

Desværre måtte jeg nok ret hurtigt erkende, at det der med at hækle måske ikke var heeeeelt så nemt, som jeg lige havde troet…. Et par dage efter jeg var gået i gang med projekt “lær-at-hækle”, fik jeg min søde mor på besøg – som er en haj til at sy, hækle og i det hele taget faktisk er ret kreativ! Hun fik lært mig de vigtigste masker, og efter lang tids arbejde lykkedes det mig endelig, at lave en mus til min lille guldklump (dog ikke efter en opskrift) 😀 😀 Musen har en lille klokke inden i til stor fornøjelse for den lille bandit.

Alma m. mus

Jeg knokler stadigvæk med at hækle efter opskrifter, men jeg VIL lære det – og gerne så jeg en dag, bliver så dygtig, at jeg kan lave Kay Bojesen-aben (det er mit første “hækle-mål”) 🙂

2 Comments

 • Reply

  Ida

  16. marts 2015

  sætter du musene i produktion? Vil gerne købe 3 (mindst)

  • Reply

   Louise

   18. marts 2015

   Jeg kan sagtens lave et par stykker til dig søde Ida! <3 🙂

Skriv et svar