Hæklerier

Olaf fra Frost

Jeg har haft intet mindre end den bedste weekend! Lørdag blev brugt sammen med sødeste Susan og hendes to små guldklumper Fie og lille Oswald. Fie (på 2,5 år) og jeg lavede pandekager og bagefter så vi Disney-tegnefilmen “Frost”, som Fie er helt pjattet med. Derfor har jeg efter et lille hint fra far-Thomas (selvfølgelig) hæklet snemanden Olaf til hende 🙂

022816

Jeg har lavet ham med nål str. 3 og brugt 8/4 bomuldsgarn. Opskriften er lavet af Garngrammatik og opskriften kan findes HER. Eftersom Fie er 2,5 år gammel og den skal bruges som krammebamse, valgte jeg at gå lidt imod opskriften og opfinde armene og håret selv – og han faldt i god jord, kan jeg vist roligt sige 🙂

022816_1

Blogindlægget indeholder affilierede links.

2 Comments

 • Reply

  Anna

  11. marts 2016

  Hej
  Hvilket garn har du brugt? HAr lige fået et ønske på en STOR Olaf 😮
  God weekend
  Anna

  • Reply

   Louise

   14. marts 2016

   Hej Anna,
   Jeg har bare brugt helt almindelig bomuldsgarn – noget af det fra Søstrene Grene og noget fra Stof og Stil 🙂

Skriv et svar