Hæklerier

To-benet flodhest

For efterhånden en del måneder siden lavede jeg to versioner af den to-benede kanin til to kollegaer, der begge blev far. Nu er der så endnu en kollega, der har en “lille-én” på vej, og han skal da heller ikke snydes 😉 Denne gang blev det en lidt anerledes fortolkning i form af en flodhest med en lille rasleboks inden i:

100215_8

Flodhesten er hæklet med 8/4 bomuldsgarn med hæklenål str. 2,5. Den er lavet med inspiration fra Bebakrea’s to-benede kanin, som du kan finde opskriften på HER.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

4 Comments

 • Pingback: HURRA for 1 år - KreaLoui

 • Reply

  Lykke

  14. april 2016

  Den flodhest er super fed! Fandt frem til den ved jeg selv ville lave en flodhest baseret på den tobenede kanin – sjovt at se vi har tænkt næsten det samme 😉

  Vil gerne lige spørge, hvordan du har lavet ørerne og den lille fine sløjfe?

  • Reply

   Louise

   19. april 2016

   Hej Lykke,

   Tak for de søde ord! Jeg ville ønske jeg kunne svare dig, men det er virkelig lang tid siden jeg lavede den, og jeg har desværre ikke skrevet ned, hvad jeg har lavet 🙁 Håber du selv finder en genial løsning på dem 😉

   Kh
   Louise

 • Reply

  Nadia

  10. januar 2016

  Kan man få en opskrift til denne? 🙂

Skriv et svar