Hæklerier, Højtider

unkeldesigns påske-CAL

En gang imellem testhækler jeg lidt for unkeldesign – og denne gang har jeg været med til at testehækle hans påske-CAL. Det er første gang, at jeg prøver det der med at “hækle i blinde”. Det har været vildt sjovt, og som altid, når Mikkel laver hækleopskrifter, så kommer der ALTID virkelig fine resultater ud af det 😀 😀

Påske-CAL’en har kørt siden 1. april. Og hvis du ikke selv har fulgt med i løbet af april måned, kan du ind til d. 21/4 fortsat hente de enkelte dele af opskriften på unkeldesigns blog. Herefter vil du kunne købe opskriften samlet 🙂 OPDATRET : du kan finde opskriften på Påskeharen Ludvig HER. 🙂

Jeg har brugt DROPS Safran i farverne mellemgrå, grøn, rosa, stærk gul, mellemrosa, lysebrun, hvid og råhvid. 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

One Comments

 • Reply

  Ditte Marker

  19. april 2022

  Hejsa.
  Jeg er næsten færdig med Haren Ludvig, MEN fødderne er da helt umulige af hækle?? Har trevlet op flere gange nu, da der kommer kæmpe huller i fordi man skal tage ind så mange gange.
  Hvad gør jeg forkert?

Skriv et svar