Hæklerier

Den mintgrønne boble-pung

Ih hvor har jeg gerne ville vise jer denne fine sag i lang tid! Men da det var min fasters julegave og hun en gang i mellem læser med, så ville jeg ikke risikere at ligge den på bloggen, så hun så den inden hun fik den.. :o) Min søde faster har lige så langt tilbage, jeg kan huske, syet tonsvis af søde, fine og flotte ting til mig, så det er dejligt at kunne give lidt hjemmelavet håndarbejde tilbage efter så mange år! 😀 😀

120915_8

I modsætning til den sorte jeg har lavet til mig selv, så har jeg denne gang kastet mig ud i at lave den med for – og for en gangs skyld med farver(!). Og efter at have prøvet det med lynlåsen mere end en gang nu, så tager det mig efterhånden ikke mere end 1-1,5 time at sy dette (jeg er virkelig dårlig til at sy!).

120915_9

Pungen er hæklet med 8/8 bomuldsgarn med hæklenål str. 3,5. Selvom det ikke lige fremstår så klart på billedet, så er det faktisk en lys og mørkere mintgrøn (og ikke en hvid i toppen). 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

7 Comments

 • Reply

  Lea

  15. april 2016

  Hej Louise.

  Tak for rigtig fin inspiration. Må jeg spørge om du endnu har fået lavet den omtalte vejledning på, hvordan du syer foret (og påsyning/indsyning?)? Jeg er selv i gang med at sy en pung til min lillesøster, og det er nu bare en tand finere med for i, så for mig (dårlig til at sy!!!) ville det hvert fald være enormt nyttigt med en “opskrift”. 🙂

  God weekend!

  • Reply

   Louise

   19. april 2016

   Hej Lea,

   Tak for de søde ord ☺️

   Jeg satser faktisk på at have den klar i weekende – den er næsten klar! 👌🏻

   Kh
   Louise

 • Reply

  Anna

  8. januar 2016

  Hvor har du fundet de ‘små’ lynlås til punge? Den er vel ikke mere end ca 7-8cm eller?

  • Reply

   Louise

   10. januar 2016

   De er købt i Stof og Stil. 🙂 Mener de var 12 cm – de var lidt for lange, men “resten” er syet ind så man ikke kan se det for foret.

 • Reply

  Anna

  29. december 2015

  Hej – jeg er I fuld sving med min første boblepung, og nærmere mig slutningen.
  Ligesom dig, er jeg veldt dårlig til at sy, så jeg efterlyser pænt et par linier/tips omkring at sy for.
  Venlig hilsen
  Anna

  • Reply

   Louise

   30. december 2015

   Hej Anna! Jeg arbejder på at lave en vejledning med billeder, så hæng på – den kommer forhåbentligt snart på ☺️

 • Reply

  Amalie

  26. december 2015

  Hej Louise,
  Tak for god inspiration:)
  Har du syet for og lynlås i med hånden eller på maskine? Jeg har selv et par færdig hæklede boblepunge, som jeg mangler at sætte lynlås og evt. for i.
  Vh. Amalie

Skriv et svar