Boligindretning og interiør, DIY-projekter

DIY gitter-opslagstavle og mit hjemmekontor

En del af mit projekt “ny-lejlighed” var, at få etableret et lille hjemmekontor. Og det synes jeg egentligt, er lykkedes meget godt 🙂

Mit homeoffice

Barsö Esaplier IKEAJeg har længe ønsket mig en “gitter-opslagstavle” og set forelsket på alle de fine billeder på nettet af andres. Der findes utallige DIY-projekter med dem, men da jeg fandt dette Barsö espalier fra IKEA (til kun 80 kr. for 2 stk.!!), fik jeg idéen til at lave en lidt nemmere version af gitter-opslagstavlen – så eftersom det ikke er helt fra bunden, men det trods alt ikke det tiltænkte med produktet, tillader jeg mig alligevel at smide den i DIY-kategorien 😉

DIY-opslagstavle

Jeg har brugt sorte papirclips i 3 forskellige størrelser (købt i Søstrene Grene til max 1,5 kr. stk.) til at hænge ting op med. Jeg har “pyntet” min opslagstavle med:

 • Lyserøde metal hjerte (øverst i højre hjørne), som er fra den buket blomster min søde kæreste gav mig på valentinsdag.
 • Postkort fra Søstrene Grene.
 • Notesblok i lyserød fra IKEA.
 • Notesbog i lyserød fra Søstrene Grene.
 • Mit seneste hækleprojekt (en ugle-bidering til en god veninde – kommer snart på bloggen 🙂 ).

TO-DO wallstickeren over er egentligt fra en større wallsticker (købt på ELLOS), men min søde lille kat brød så åbenbart ikke om resten af wallstickeren, så efter et halvt døgn havde hun revet resten af den ned fra væggen (øv)… “Reol-kasse-huset” over opslagstavlen er købt i TIGER, og den fungerer som holder for den lille lyserød notesblok (fra IKEA) og min lyserøde hoptimist, som jeg har fået i fødselsdagsgave af en god ven. 🙂

HAY sættekasse

Ved siden af opslagstavlen har jeg hængt en HAY-sættekasse i akryl (købt på DBA, da den er udgået af deres sortiment). Sættekassen er fyldt ud med nips-skriveartikler og kontorredskaber, som er skønt at have lige ved hånden (og så pynter de da også efter min mening!) 😀

Andre blogindlæg du måske vil synes om

6 Comments

 • Reply

  Mette

  23. november 2017

  Hej.
  Vil du linke direkte til opslagstavlen? Jeg kan ikke finde den på IKEAS hjemmeside 🙂

  Mvh Mette

  • Reply

   Louise

   23. november 2017

   Hej Mette,

   Jeg har faktisk linket direkte til den, men det kan godt være, at den ikke længere er i deres sortiment (det er ved at være et par år siden jeg købte den) 🙁

   Håber det lykkedes for dig at finde den – eller noget der minder om 🙂

   Kh
   KreaLoui

 • Reply

  Mette

  15. april 2017

  Hvordan har du sat den op på væggen? Der skal vel være lidt luft mellem væg og gitter, før man rigtig kan sætte noget op på den… eller hvad? 🙂 er i gang med et lignende projekt nemlig.

  • Reply

   Louise

   26. april 2017

   Der følger nogen “dutter” med, som man skruer ind i væggen 🙂 🙂

 • Reply

  Mille Krogh

  26. februar 2017

  Hej,

  Hvor har du købt din opslagstavle?? Den er virkelig fin.

  Med venlig hilsen
  Mille Krogh

  • Reply

   Louise

   13. marts 2017

   Hej Mille. Den er købt i Ikea 🙂

Skriv et svar