Boligindretning og interi√łr, DIY-projekter

DIY gitter-opslagstavle og mit hjemmekontor

En del af mit projekt “ny-lejlighed” var, at f√• etableret et lille hjemmekontor. Og det synes jeg egentligt, er lykkedes meget godt ūüôā

Mit homeoffice

Bars√∂ Esaplier IKEAJeg har l√¶nge √łnsket mig en “gitter-opslagstavle” og set forelsket p√• alle de fine billeder p√• nettet af andres. Der findes utallige DIY-projekter med dem, men da jeg fandt dette Bars√∂ espalier fra IKEA (til kun 80 kr. for 2 stk.!!), fik jeg id√©en til at lave en lidt nemmere version af gitter-opslagstavlen – s√• eftersom det ikke er helt fra bunden, men det¬†trods alt¬†ikke det tilt√¶nkte med produktet, tillader jeg mig alligevel at smide den i DIY-kategorien ūüėČ

DIY-opslagstavle

Jeg har brugt sorte papirclips i 3 forskellige st√łrrelser (k√łbt i¬†S√łstrene Grene til¬†max 1,5 kr. stk.)¬†til at h√¶nge ting op med. Jeg har “pyntet” min opslagstavle med:

 • Lyser√łde metal hjerte (√łverst i h√łjre¬†hj√łrne), som¬†er fra den buket blomster¬†min s√łde k√¶reste gav mig p√• valentinsdag.
 • Postkort fra S√łstrene Grene.
 • Notesblok i lyser√łd fra IKEA.
 • Notesbog i lyser√łd fra S√łstrene Grene.
 • Mit seneste h√¶kleprojekt (en ugle-bidering til en god veninde – kommer snart p√• bloggen ūüôā ).

TO-DO wallstickeren over¬†er egentligt fra en st√łrre wallsticker (k√łbt p√• ELLOS), men min s√łde lille kat br√łd s√• √•benbart ikke om resten af wallstickeren, s√• efter et halvt d√łgn havde hun¬†revet resten af den ned fra v√¶ggen (√łv)… “Reol-kasse-huset” over opslagstavlen er k√łbt i TIGER, og den fungerer som holder for den lille lyser√łd notesblok (fra IKEA) og min lyser√łde hoptimist, som jeg har f√•et i f√łdselsdagsgave af en god ven. ūüôā

HAY sættekasse

Ved siden af opslagstavlen har jeg h√¶ngt en HAY-s√¶ttekasse i akryl (k√łbt p√• DBA, da den er udg√•et af deres sortiment). S√¶ttekassen er fyldt ud med nips-skriveartikler og kontorredskaber, som er sk√łnt at have lige ved h√•nden (og s√• pynter de da ogs√• efter min mening!) ūüėÄ

Andre blogindlæg du måske vil synes om

6 Comments

 • Reply

  Mette

  23. november 2017

  Hej.
  Vil du linke direkte til opslagstavlen? Jeg kan ikke finde den p√• IKEAS hjemmeside ūüôā

  Mvh Mette

  • Reply

   Louise

   23. november 2017

   Hej Mette,

   Jeg har faktisk linket direkte til den, men det kan godt v√¶re, at den ikke l√¶ngere er i deres sortiment (det er ved at v√¶re et par √•r siden jeg k√łbte den) ūüôĀ

   H√•ber det lykkedes for dig at finde den – eller noget der minder om ūüôā

   Kh
   KreaLoui

 • Reply

  Mette

  15. april 2017

  Hvordan har du sat den op p√• v√¶ggen? Der skal vel v√¶re lidt luft mellem v√¶g og gitter, f√łr man rigtig kan s√¶tte noget op p√• den… eller hvad? ūüôā er i gang med et lignende projekt nemlig.

  • Reply

   Louise

   26. april 2017

   Der f√łlger nogen “dutter” med, som man skruer ind i v√¶ggen ūüôā ūüôā

 • Reply

  Mille Krogh

  26. februar 2017

  Hej,

  Hvor har du k√łbt din opslagstavle?? Den er virkelig fin.

  Med venlig hilsen
  Mille Krogh

  • Reply

   Louise

   13. marts 2017

   Hej Mille. Den er k√łbt i Ikea ūüôā

Skriv et svar