Hæklerier

Fie’s pakkekalender 2015 (part 2)

113015Nu har min lille prinsesse (aka Fie, skønne Thomas & Susans pige) fået alle sine pakker og derfor kan jeg endelig vise jer, hvad der var inden i pakkerne 😀

Pakkekalenderne var bekendt ret lang tid undervejs, fordi jeg lavede en hulens masse frugter og grøntsager. Idéen kom dels fra at Fie har en god alder til legefrugt og dels fra at Susan (Fie’s dejlige mor) er kok, så jeg synes det var en lidt sjov idé til hende også. Gaverne er faldet i frygtelig god jord, og jeg har haft en del af smile af i december måned med snapchats, hvor søde Fie åbner gaver og siger pænt tak – det er da svært ikke at smelte lidt inden i, når sådan en lille lækkermås sidder og smiler sødt til en, aight? 🙂

113015_6

113015_3113015_5113015_2113015_4

113015_1

Det hele er hæklet i bomuldsgarn (noget 8/4 og andet 8/8), og jeg har brugt de fleste opskrifter fra Maja Hansens “Hæklet frugt og grønt“, men også fundet på et par stykke selv + lavet et par få ændringer ved nogen af dem. Og så har jeg købt en legetøjskurv til at putte dem alle sammen i for at lave en gennemført gave 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

6 Comments

Skriv et svar