Hæklerier, Højtider

Hæklede påskekyllinger til ophæng

Nu nærmer det der påske sig da for alvor :o) Så derfor har jeg fået pyntet lidt op i min stue i hjørnet med min Verner Panton flowerpot og mit trekantede hjørnevitrineskab, som jeg selv har sat i stand (se evt. HER). Grenene er et par fine kirsebær-grene, som jeg har købt i den lokale blomsterbutik i Valby (til noget man vist roligt kan kalde overpris – “lykken” ved at bo i KBH, hvor man ikke lige selv kan komme til at plukke et sæt grene……) 😀

Jeg har hæklet påskekyllingerne på nål str. 3 med mine nye Clover Amour hæklenåle (som jeg har total optur over i øvrigt, da det er første gang jeg investerer i et sæt semidyre hæklenåle!! :D), og opskriften er fundet HER. Det er den nemmeste DIY-hækleopskrift jeg længe har set, da den er lavet med både fin skriftlig vejledning samt en masse gode undervejs billeder, så man selv som nybegynder vil have nemt ved at lave dem.

Det har taget mig ca et kvarter stykket at hækle påskekyllingerne, så (igen igen) er jeg hoppet på de hurtige og nemme påskeprojekter, der kan rydde lidt op i garnresterne 😉

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Skriv et svar