DIY-projekter

Mit DIY hjørne-vitrineskab

Det er lang tid siden, jeg har postet noget med DIY-projekter, men lidt er der sket af småsager i forbindelse med lejlighedsprojektet. Det her er dog et af mine bedre, hvis jeg selv skal sige det! 😉 Skabet købte jeg i sommer ’15 på et loppemarked på Møn, og det har længe stået i kælderen, hvor det har ventet på at blive “shinet lidt op”.

Efter en gang slibning, spartling af diverse huller, en omgang grundmaling og to gange maling, synes jeg egentligt det er blevet ret godt – eller sagt med andre ord, så er jeg faktisk blevet ovenud lykkelig for resultatet! 😀

022316_11

Andre blogindlæg du måske vil synes om

4 Comments

 • Reply

  Lene Kromann

  24. februar 2020

  Hej Louise.

  Sikke et fint hjørneskab du har fået dig. Må man spørge hvad målene på skabet er? B, D og H? Og højden på benene?

  Vh. Lene

 • Pingback: DIY påskepynt - Hæklede påskekyllinger til ophæng

 • Reply

  Libbie

  1. april 2016

  Hold op sikke en forvandling. Det ser super godt ud!

  • Reply

   Louise

   9. april 2016

   Tusinde tak Libbie ☺️

Skriv et svar