Gratis hækleopskrifter, Hæklede tæpper og andet til hjemmet, Hæklerier

Hæklede puder i kurvemønster

Ærligt – jeg har bare en svaghed for hæklede puder! 😀 Jeg er ret pjattet med de her kurvemønstrede puder. De er hæklet i Ribbongarn med hæklenål str. 8, så de er ret hurtige og nemme at lave. Under billederne kan du se, hvilke materialer jeg har brugt samt, hvor du kan finde opskriften 🙂

Til puderne skal du bruge:

Køb Mayflower Ribbon billigt her


Før 207,00
NU: 207,00

Før 69,00
NU: 69,00

Før 69,00
NU: 69,00

Før 69,00
NU: 69,00

Før 69,00
NU: 69,00

Før 69,00
NU: 69,00

Du kan finde en garnpakke for puderne på nedenstående link :
– 30 x 50 x puden HER,
– 40 x 40 cm puden HER
– For begge puder HER.

Da jeg har lavet opskriften for Rito.dk kan du finde opskriften på begge puder på deres hjemmeside på DETTE LINK. I den gratis hækleopskrift finder du også en guide til, hvordan du laver kurvemønsteret – så det er ret meget lige til 🙂

Hvis du mangler lidt ekstra hjælp til mønsteret udover, hvad der er af billedevejledninger i selve opskriften, kan du se nedenstående video med vejledning i reliefmasker både forfra og bagfra 🙂

Jeg har sat mit eget personlige præg på puderne ved at sy et af mine egen-designede navnebånd på i højre hjørne af begge puderne. Se HER hvor og hvordan du kan lave dine egne personlige navnemærker til dine hæklerier 🙂


Du er velkommen til at sælge ud af, hvad du laver ud fra mine opskrifter (så længe der ikke er tale om en masseproduktion). Jeg har bare et princip: Jeg vil meget gerne have at du deler med mig , hvad du laver og ikke mindst, at jeg får credit for mit design – evt. på Instagram @KreaLoui 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar