Gratis hækleopskrifter, Hæklerier, Hæklet beklædning

Hæklet pandebånd med bobler

Jeg er ikke typen, der går med hue særlig tit – det ødelægger jo min frisure. Men til gengæld er jeg rigtig glad for pandebånd – og især hæklede pandebånd. Derfor kom den her lille sag af et hæklet pandebånd til verden 🙂 du kan finde en gratis hækleopskrift på pandebåndet under billedet.

MATERIALER:

Jeg har som sagt brugt Infinity Hearts Azalea – det skyldes primært at jeg synes, at det giver et flot dipdyed-resultat. Men du kan selvfølgelig også bruge hvilket som helst andet garn, der passer til en nål str. 3,5 mm.
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

FORKORTELSER
m = maske
km = kædemaske
lm = luftmaske
fm = fastmaske
bm = boblemaske

( ) = Antal masker i rækken
rk = Række
” – ” = Angiver, hvad der skal gentages x antal gange

Gratis hækleopskrift – Hæklet pandebånd med bobler

Slå 89 lm op, vend med 1 lm og start i anden m fra nål
1. rk : 1 fm i hver m (89)
2. rk : 2 fm, “1 bm, 3 fm” x 21, 1 bm, 2 fm (89)
3. rk : 1 fm i hver m (89)
4. rk : 4 fm, “1 bm, 3 fm” x 20, 1 bm, 4 fm (89)

5. rk : 1 fm i hver m (89)
6. rk : 2 fm, “1 bm, 3 fm” x 21, 1 bm, 2 fm (89)
7. rk : 1 fm i hver m (89)
8. rk : 4 fm, “1 bm, 3 fm” x 20, 1 bm, 4 fm (89)

9. rk : 1 fm i hver m (89)
10. rk : 2 fm, “1 bm, 3 fm” x 21, 1 bm, 2 fm (89)
11. rk : 1 fm i hver m (89)
12. rk : 4 fm, “1 bm, 3 fm” x 20, 1 bm, 4 fm (89)

13. rk : 1 fm i hver m (89)
14. rk : 2 fm, “1 bm, 3 fm” x 21, 1 bm, 2 fm (89)
15. rk : 1 fm i hver m (89)

Klip garnet og efterlad en ende, der er lang nok til at sy pandebåndet sammen.

Pandebåndet fik min søde svigerinde Anna Sophia som tak for hjælp med modelarbejdet 😉 efterfølgende blev jeg bedt om at lave 2 ekstra rækker bobler, fordi hun synes, at det var liiiige smalt nok til at holde ørerne varme i kulden – du kan derfor overveje at hækle et par ekstra rækker på, hvis du har det på samme måde 🙂


Du er velkommen til at sælge ud af, hvad du laver ud fra mine opskrifter (så længe der ikke er tale om en masseproduktion). Jeg har bare et princip: Jeg vil meget gerne have at du deler med mig , hvad du laver og ikke mindst, at jeg får credit for mit design – evt. på Instagram @KreaLoui 🙂

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

One Comments

  • Reply

    Susanne

    7. juli 2020

    Hvor meget garn bruger du til denne?
    Mere hvis man vælger en anden garntype.

Skriv et svar