Hæklerier

Lilla pung i ripple stitches

I går blev det tid til tredje gave i min fars søster-Birthes adventskalender 2016. Denne gang blev det til en pung lavet i ripple stitches (se evt. DETTE indlæg med en pung jeg har lavet tidligere) 🙂 Som jeg efterhånden har nævnt et par gange (eller hundrede før), er jeg ekstremt farveforskrækket, når det kommer til hæklerier til mig selv – men når det så er sagt, er det faktisk meget sjovt, at udfordre sig selv med lidt farver, når man nu hækler til andre, der bestemt ikke er bange for farver…. og eftersom Birthe er vildt glad for lilla, så gav det lidt sig selv, at den skulle være lilla 😉

dsc_0689

dsc_0707

 

Pungen er hæklet på nål str. 3 (jeg bruger disse hæklenåle), og jeg har brugt 8/4 bomuldsgarn (se HER). Mærket med “KREALOUI.DK” er købt HER, hvor du helt selv kan bestemme skrifttype, str., og farve – VILDT smart! :o) Og hvis du er lidt i tvivl om, hvordan du monterer lynlås og for i din(e) hæklede punge, så tag et kig på DETTE blogindlæg, hvor jeg har lavet en billedguide.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

2 Comments

 • Reply

  Bodil Emilsdatter Nedergaard

  10. marts 2019

  Jeg har prøvet på alle måder, at hente opskriften på den lille pung sarte blå farver. Men uden held. Kan du hjælpe mig. 🐾

  • Reply

   Louise

   10. marts 2019

   Hej Bodil,

   Der er ikke nogen af mine opskrifter der kan hentes som PDF el. lign. – de er kun tilgængelig her på bloggen 🙂

   Kh Louise

Skriv et svar