Assorterede indlæg

Sommer sommer sommer

Jeg har gang i en masse lidt større hækle-projekter pt., og derfor sker der (desværre) ikke så meget på bloggen! Denne weekend er jeg hoppet en tur tilbage til min hjemby Tilst (Århus) og min lørdag bliver nydt i fulde drag i liggestolen, med masser af solbadning, et glas vino og selvfølgelig hækletøjet 🙂

image

Jeg er gået i gang med mit måske største hækleprojekt ind til videre, men hvad det er, må I lige vente lidt med at se 😉

Dejlig solskins-lørdag til jer der læser med derude! :o)

Andre blogindlæg du måske vil synes om

2 Comments

 • Reply

  Connie Frandsen

  10. september 2015

  Hej Louise. Det er første gang jeg ser din side. Jeg så frøen Frans, og den må jeg lige hækle. Har kigget lidt rundt på dine sider. MEN hvor kan man købe alle de timer, til de mange ting man gerne vil lave? Jeg er helt solgt. Godt nok arbejder jeg kun halv tid, men er meget kreativ. For meget mener manden. Øjenene vil heller ikke så meget på skærmen, så det sætter sine begrænsninger, øv.
  Jeg glæder mig til at kigge videre, ved en anden lejlighed.
  Tusinde tak for inspirationen.
  Hilsen Connie Frandsen.

  • Reply

   Louise

   13. september 2015

   Hej Connie,

   Tusinde tak for de søde ord! Det med tiden, kan jeg desværre ikke hjælpe dig med – nogen gange forstår jeg heller ikke helt, hvor jeg selv får tiden fra med et fuldtidsjob, der er lidt mere end 37 timer + skole ved siden af… Men der hopper da et par ting af nålen ;o)

   Kh
   Louise

Skriv et svar