Hæklerier

Vinkelsjal (del 1)

Så gik den ikke længere – jeg blev nødt til også at gå i gang med vinkelsjalet! Efter at se, hvor fine de vinkelsjal tøserne fra hækleklubben var i gang med, så kunne jeg ikke modstå fristelsen til også selv at gå i gang…

110815

Ind til videre er det lykkedes mig at blive færdig med del 1, så mine forventninger er nok blevet sat til noget i stil med “hvis jeg bliver færdig før nytår, så er jeg glad (og lidt overrasket)!” 🙂 🙂

110815_1

Jeg har købt både opskrift (lavet af Jeanette Bøgelund Bentzen) og garn hos Rasmilla på Amager. Så med nål 2,5 og Rasmilla’s yndlingsgarn er jeg gået i gang med nedenstående farver:
Del 1 : Bly
Del 2 (kontrafarve) : Sort
Del 3 : Stålgrå
Del 4 : Sort
Del 5 : Askegrå
Del 6 : Koksgrå

2 Comments

  • Reply

    Anna

    16. december 2015

    Aaaaaaj den ser da mega hyggelig ud! Sådan et sjal bliver jeg også nødt til at prøve at strikke! Altså efter de grydelapper jeg er igang med, og derefter skildpadde og så må et vinkelsjal være passende :o)

  • Pingback: Vinkelsjal (del 2) | KreaLoui

Skriv et svar