Hæklerier

Vinkelsjal (del 2)

Jaja, hurtigt g√•r det ikke ūüôā Men nu er jeg da blevet f√¶rdig med del 2. kontrastriben (ikke den mest tidskr√¶vende) og del 3. S√• er der kun sm√• 3 dele igen.. M√•ske jeg n√•r det f√łr nyt√•r alligevel ūüėČ

121615

121615_1

Det har sine sm√• folder (I know), og del 1 er da bestemt ikke lige s√• fin, som det sidste jeg har lavet. Men eftersom det er f√łrste gang, at jeg for alvor kaster mig ud i noget andet end sm√• h√¶klede dyr, s√• er jeg ok tilfreds – og folderne forsvinder nok ogs√• lidt, n√•r det en gang er f√¶rdigt og kommer p√• (h√•ber jeg) ūüėČ

Reference;
Vinkelsjal (del 1)

2 Comments

 • Reply

  Sine Smed

  17. december 2015

  tænker at jeg også snart må hoppe med på vognen og få hæklet mig et vinkelsjal. Synes det er så pænt.
  Det hj√¶lper ofte p√• folderne hvis man lige skyller t√łrkl√¶det og s√• t√łrrer det liggende fladt.

  • Reply

   Louise

   23. december 2015

   S√• krydser jeg fingre for at det bliver bedre, n√•r jeg vasker det ūüėČ

Skriv et svar