Gratis hækleopskrifter, Hæklede tasker og punge, Hæklerier

Boble- og stjernepung

I går lagde jeg nedenstående billede op på min instagram, da jeg i tirsdags var til studentergilde ved mine søde bonuskusiner, der begge fik hue på samme dag – derfor skulle de selvfølgelig have en hæklet ministudenterhue hver 🙂

image

Studenterhuerne var bare en lille pynteting til deres gave, som var en hæklet pung til hver. Alberte fik en boblepung (lavet i en akryl/uld-blanding hæklet på nål str. 3). Jeg har ikke helt styr på, hvor mange masker jeg har slået op, men opskrifter på boblepunge i forskellige størrelser kan findes HERHusbestyrerindens blog 🙂

DSC_0415

DSC_0418

Simone fik en stjernemønsteret pung, som jeg selv har lavet en opskrift på 🙂

Hækleopskrift stjerne-pung

Materialer
– 2 nøgler bomuldsgarn 50g str. 8/8 (se her)
– Hæklenål str. 4 (jeg bruger disse hæklenåle)
– Lynlås og stof (til for) + nål og tråd til at sy det i med

Fremgangsmåde
Slå 35 LM op
– Lav 5 rækker “stjerne” (se evt. disse to links, hvis du har brug for hjælp med mønsteret: Pennys vejledning & DROP’s video)

Lav to sider. Hækl siderne sammen med FM og sy herefter lynlås og for i pungen.

DSC_0419

DSC_0422

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar