Hæklerier

Hæklet Bark Sjal af Sidsel Sangild

Jeg har SÅDAN glædet mig til at vise det her lækre sjal frem for jer! Det har sammen med mit Mosaik-sjal (se mere HER) været et af mine yndlings hæklede sjal det sidste års tid – det her har jeg dog brugt mest. Da sjalet er lidt “hullet” pga. mønsteret synes jeg ikke, at det egner sig, som et tørklæde til at holde varmen udenfor i vinterkulden. Men det er superfint som et “pynte-sjal”, og det har faktisk også fungeret ret godt for mig den her sommer til de få kolde aftner der har været. 😉

 

 

Opskriften er lavet af over-dygtige Sidsel Sangild og kan findes i hendes bog Sjal (som kan købes HER). Jeg har brugt Manos Del Uruguay Alegria (som kan købes HER). Det er en super lækker blød merino – og hvis jeg havde flere penge, ville jeg lave meget mere i det! 😀

Køb Manos del Uruguay Alegria billigt her


Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Efter jeg havde vasket sjalet blockede jeg det med mine blocking- måtter (se HER) og T-pins (se HER). Det giver et super fint resultat, og så kan man selv være med til at “styre formen” på sine hæklerier.

Jeg har lavet en guide til, hvordan du kan blocke dine hæklede ting HER. 🙂

Og tak til min søde svigerinde Anna Sophia for at lege model til lejligheden ♡

 

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

2 Comments

 • Reply

  Majbritt Rasmussen

  26. marts 2019

  Hej
  Hvor er det blevet fint.
  Hvor meget garn har du brugt af alegria til denne model og hvilken nål str?

  • Reply

   Louise

   31. marts 2019

   Hej Majbritt. Tak for de søde ord 🙂 Jeg har brugt to stk. og den er hæklet med nål str. 4 (så vidt jeg husker).

Skriv et svar