Hæklerier

Hæklet Mosaik Sjal af Sidsel Sangild

Kan man have for mange hæklede sjaler / hæklede tørklæder? Næh det tror jeg faktisk ikke 😀 det er jo godt at have lidt forskellige farver, garnkvaliteter og mønstre at vælge mellem, ik 😉 Da jeg jo er lidt kedelig grå, kan I nok forstille jer, at det her er en af mine favoritter. Mønsteret drillede mig godt nok en lille smule i starten, men efter jeg først havde knækket koden var det faktisk meget nemt 🙂 Jeg er vildt forelsket i det, så det var alle anstrengelserne værd!

Opskriften på Mosaik-sjalet er lavet af Sidsel Sangild og kommer fra bogen Sjal (som kan købes her). Sjalet er hæklet i mit total yndlings lækker-bløde håndfarvede merino Manos Del Uruguay Alegria (som kan købes her). Jeg har brugt farven Khol (se her).

Køb Manos del Uruguay Alegria billigt her


Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Før 199,00
NU: 199,00

Som altid, når jeg hækler sjaler, blocker jeg det efter vask. Det er med til at give et super fint finish, og det er jo egentligt ret vigtigt, når man har lagt så mange timers arbejde i at hækle et sjal 🙂 Jeg bruger disse blocking- måtter (se HER) og T-pins (se HER) til blocking og de er virkelig gode – og så endda til en ganske fair pris.

Jeg har lavet en guide til, hvordan du kan blocke dine hæklede ting HER. 🙂

Ligesom så mange andre gange, når der bliver taget billeder af mine hæklerier, så har Uffe (min “lille” kat) lige sneget sig med 😉 og så skal min søde svigerinde Anna Sophie have tak for endnu en gang at lege model for mig!  ♡

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

One Comments

Skriv et svar