Gratis hækleopskrifter, Hæklede dyr og amigurumi, Hæklerier

Hæklet bogmærke kat

Et hæklet bogmærke med en lille kat har sneget sig ind på bloggen. Jeg har længe længe længe beundret alle de kreative hæklede bogmærker, der har været delt i diverse Facebook-grupper, jeg har set på Instagram og ikke mindst på Pinterest. I forbindelse med at Rito.dk har holdt bogudsalg spurgte de derfor, om jeg ikke havde lyst til at designe et hæklet bogmærke for dem – og det havde jeg da bestemt! Så det er der kommet den her lille katte-fætter af et hæklet bogmærke ud af 😀

Under billedet kan du se, hvor du kan finde opskriften henne.

Kroppen måler ca. 8 cm i højden, og halen er ca. 35 cm i længden.

Da jeg skulle tage billeder af bogmærket var det sjovt nok mest nærliggende for mig, at bruge mine egne bøger 😉 Så på billedet til højre, er bogmærket sammen med bøgerne fra ‘Fies Univers’ og min første hæklebog ‘Hæklet jul med kant’. På billedet til venstre er det min yndlings coffee-table-book (aka min pyntebog på sofabordet) Strik af Debbie Bliss, der krammer den lille kat.

Til opskriften skal du bruge:

Opskriften: Hæklet Bogmærke kan findes her.

Køb Infinity Hearts Rose billigt her


Før 23,00
NU: 11,00

Før 161,00
NU: 77,00

Før 23,00
NU: 11,00

Før 460,00
NU: 220,00

Før 69,00
NU: 33,00

Før 230,00
NU: 110,00
Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

One Comments

 • Reply

  Pernille

  31. august 2019

  Hej Louise
  Der står ikke noget i opskriften omkring montering af ører? Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan du får den form på ørerne? Ellers en dejlig nem opskrift 🙂
  Mange hilsner
  Pernille

Skriv et svar