Assorterede indlæg

Jeg er stadig i live!!

Hej søde mennesker! Undskyld undskyld undskyld(!) at der ikke har været livstegn fra mig i mange måneder… Der er sket en hulens masse ting, som har fyldt og derfor har bloggen og i det hele taget lysten til at hækle været lidt væk for en periode. MEN jeg har endelig fundet hæklelysten tilbage 😀 jeg skal nemlig være tante!!!! Og jeg glæder mig helt sindssygt <3

Der er 3 primære grunde til at jeg har haft travlt og været fraværende:

For det første har jeg revet teltpælene op og efter 9 år i København flyttet tilbage til Jylland. Nærmere bestemt er jeg flyttet til Skive, hvor jeg sammen med min forlovede (JEPS JEG ER BLEVET FORLOVET 🙂 ) og jeg har købt en grund, og vi skal til at bygge hus. Der er gået meget tid og energi med at planlægge vores nye drømmehus og alt min kreative energi har derfor være i denne retning. Og som dem der selv har bygget hus ved nok, at er der mange beslutning og valg der skal træffes. Vi er stadig langt fra at være i mål, da vi har taget en beslutning om, at tage tingene stille og roligt i vores eget tempo for at være sikker på, at vi får truffet de rigtige valg. Det er et stort projekt og super nervepirrende, fordi der er en masse ønsker og ikke mindst økonomi, der skal gå op i en højere enighed. Og vi vel jo selvfølgelig gerne have alle vores drømme opfyldt – gerne uden det koster en bondegård 😉

Samtidig er min studiet skiftet ud med en “helt almindeligt” fuldtidsjob. Jeg var super glad for mit studie som tekstilformidler i København, men helt nede i maven kunne jeg også mærke, at jobmulighederne er for usikre til mit sind – og mest af alt ødelagde det lidt min glæde ved de kreative tankerne, at skulle være kreativ på kommando. Jeg er elsker at være kreativ, men jeg duer altså ikke til at være det andet end på hobbyplan, og hvad min lyst er til. Så jeg har fået et helt fantastisk job, som jeg elsker(!) og jeg kan slet ikke forestille mig, at skulle lave noget andet i de næste mange mange mange år 😀 og der er selvfølgelig gået en masse energi med at komme ind i det og få en hverdag til at hænge sammen i et fuldtidsjob vs være studerende som før.

Nå men som jeg startede med; JEG SKAL VÆRE TANTE(!) og derfor er min hækling ret meget i baby-afdelingen for tiden. Jeg forsøger mig med at hækle babytøj (hvilket jeg aldrig rigtig har gjort før), og så forsøger jeg for tiden at finde farver, der er så “kønsneutrale” som muligt, da kønnet først afsløres i start maj måned. Derfor kunne jeg godt tænke mig at dele lidt baby-idéer med jer. Og så kommer bloggen nok til at bære lidt præg af dette i det næste stykke tid 😉

I første omgang vil jeg dele lidt farveinspiration med jer:

Som I kan se, så er denne i meget neutrale farver. Jeg har lavet to jeg tænker, der kunne være ret gode kombinationer:

Første kombination
Lysegrå (04)
Grå (03)
Mørkegrå (02)
Koksgrå (30)
Sort (01)

Den må i hvert fald siges at være meget neutrale 🙂

Den anden kombination
Natur (06)
Beige (07)
Mørke beige (34)
Brun (08)
Mørkebrun (33)

Mit forsøg på lidt mere varme farver, men stadig i de meget neutrale farver 🙂

Men selvom jeg vil forsøge mig med hækling i babygenren, så har jeg selvfølgelig ikke glemt alle min amigurum/små hæklede dyr, som jo oftest har været det jeg primært har hæklet. Jeg har lavet en lille samling af små monstre, som jeg kommer til at dele med jer indenfor de næste par uger – så stay tuned 😉

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

14 Comments

 • Reply

  Hanne Tomazos

  7. august 2022

  Jeg har efterlignet din opskrift på lille bi og fabrikeret en mindre udgave. Vil bede om din tilladelse til at lave en opskrift på den mindre udgave og lægge den op til trøstemus Danmark og vil kun blive vist og brugt derinde. Brodden har jeg ændret til en snørkel de små kan svinge bien med. På forhånd tak

 • Reply

  Tove Jensen

  5. november 2020

  Hej Louise
  Glad for at høre du er i live og tillykke med alt det andet.. 🙂
  Kan man så ønske at der m¨åske kommer ops på de 3 manglende monstre..?? 😉
  Hilsen Tove

 • Reply

  Anette

  6. april 2020

  Tillykke med alt det nye i dit liv, hvor er det dejligt at du tager dig tid til at nyde det, det skal du ikke undskylde for. Vi bygger også hus og selvom det er dejligt selv at måtte bestemme, synes jeg også at det er stressede, for man skal jo vælge den bedste løsning.
  Rigtig god fornøjelse.

 • Reply

  Lajla østrup

  5. april 2020

  Velkommen tilbage
  Tillyke med forlovelsen og at du skal være tante
  Vil glæde mig til dine baby ting
  Har ingen babyer i familien, men hækler det alligevel, fordi det er hyggelig og livsgivende i en trist tid

  • Reply

   Louise

   6. april 2020

   Tusinde tak Lajla 🙂 og ja det er dejligt med lidt gode ting i det her mærkelige og triste tider!
   Kh Louise

 • Reply

  Dorte

  5. april 2020

  Hjertelig velkommen til Skive – som også er der hvor jeg bor – et skønt sted, pragtfuld natur 🙂

  • Reply

   Louise

   6. april 2020

   Tak skal du have Dorte! Jeg synes det er et helt fantastisk dejligt sted – og jeg er virkelig virkelig glad for at bo her 🙂 🙂 det er skønt med natur tæt på – det er noget anerledes end det var i København 😉

   Kh Louise

 • Reply

  Sussi

  5. april 2020

  Stort til lykke med dine til- og fravalg, projekter og tanterollen. Glæder mig til at se mere kreativitet fra dig😄

 • Reply

  Sussi

  5. april 2020

  Stort til lykke med dine tilvalg og fravalg, projekter og tanterollen 😄

  • Reply

   Louise

   6. april 2020

   Tak Sussi 🙂 Det føles dejligt i maven, når man får taget de rigtige valg og man føler, at man har ramt sin hylde! Og det er også dejligt at have fundet de kreative lyster tilbage 😀 😀

   Kh Louise

 • Reply

  Marianne

  5. april 2020

  Tillykke med at du har fundet din livsbane i fremtiden 🙂
  Glæder mig til at hører mere ❤️

 • Reply

  Mette

  5. april 2020

  Stort tillykke med det hele, glæder mig til at høre hvordan det hele går ❤️

  • Reply

   Louise

   6. april 2020

   Tak Mette! Jeg glæder mig også til de næste afsnit i bogen 😉 😀 <3
   Kh Louise

Skriv et svar