Assorterede indlæg, Hæklerier, KreaLoui Hæklebøger

Ny hæklebog – Hæklet værktøj

Så har jeg igen været igang med endnu en hæklebog. Denne gang er det en hæklebog med hæklet værktøj. Bogen indeholder 24 forskellige stykker hæklet værktøj. Bogens 24 forskellige stykker hæklet værktøj er tiltænkt, at værktøjet kan bruges til en hæklet pakkekalender. På den måde kan du forkæle dit barn, barnebarn eller et andet barn du har kært med et stykke hæklet legetøj hver eneste dag i hele december måned frem til juleaften. Værktøjet fra Hæklet Værktøj vil med garanti give anledning til mange hyggelige timer med leg for de små.

Bogen udkommer tirsdag d. 22.10.2019, men du kan allerede forudbestille bogen nu 🙂

Bogen kan forudbestilles HER

Idéen til denne bog opstod faktisk i forbindelse med min bogserie ”Fies univers”. Jeg har gennem de sidste mange år hæklet mange ting til Fie – bl.a. har hun af flere omgange fået en pakkekalender med hæklet mad. Den sidste gang hun fik en pakkekalender var det til deling med lillebror Osvald. Eftersom ”Fies univers” var dedikeret til Fie, synes jeg, at det var på tide, at lillebror Osvald også skulle have en bog, der var dedikeret til ham. Så da Osvalds far er en rigtig handymand, tænkte jeg, at Osvald skulle have en chance for at lege lidt med på sin fars projekter i værkstedet.

Bestil samlet bogpakke HER

.. Bogen, garn og alle materialer du skal bruge til bogen

I bogen finder du en hækleopskrift på hver af nedenstående stykker værktøj. Udfor hvert stykke værktøj har jeg skrevet hvilke materialer og hvor meget, der skal bruges. Alle stykker hæklet værktøj er hæklet med Infinity Hearts Rose.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar