Assorterede indlæg, Hæklerier, Strik

På podcast-besøg ved Flammende Pinde

For et par uger siden havde jeg en snak med Hanne Just, der står bag YouTube-kanalen Flammende Pinde. Flammende Pinde er egentligt en strikkepodcast. Og så kan man jo spørge sig selv: hvad laver jeg der, når jeg primært hækler og mine strikkeevner ikke ligefrem er til et 12-tal?

Jo ser du, det kan du få svar på i video længere nede i dette indlæg 😉

Hvis du gerne vil lære mig, Louise (mennesket bag KreaLoui) lidt bedre at kende, så kan du jo bruge 45 minutter af din tid på at se/høre 24. omgang af Flammende Pinde, hvor jeg får en hyggelig sludder med Hanne 🙂 Uden at løfte sløret for meget kan jeg dog afsløre, at vi snakker om, hvorfor jeg begyndte at hækle, mine yndlings garner og lidt nørderi omkring det samt lidt om, hvad jeg laver som Rito-ambassadør.

Jeg har linket til video-podcasten nedenfor. Videoen er sat til at starte omkring 10 minutter inde i podcasten, da det er derfra jeg sidder og pludre løs. Jeg kan dog varmt anbefale jer at se/høre hele videoen, der efterfølgende omhandler Dennis Drejer (der står bag Rito) og virksomheden 🙂

Se og hør nogen af Hannes andre hyggelige podcast på hendes YouTube-kanal, hvor du også kan ‘subscribe’ og få besked hver gang hun ligger nye video-podcasts op 😀

Nedenforkan du finde nogen af de produkter, som jeg omtaler i Flammende Pinde-videoen:

Herudover viser jeg i videoen Hanne et par stykker af de ting jeg har hæklet – og som du kan finde de gratis hækleopskrifter på her på bloggen:

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

One Comments

  • Reply

    Hanne

    11. december 2019

    Hej kunne god tænke mig at købe hækleopskriften på den lille lyserøde sprutte med de 8 ben som i har vist øverst på jeres side vh Hanne

Skriv et svar