Hæklerier

Wuhu officiel udgivelsesdag og messe i weekenden

Juuubiii så kom dagen jeg har glædet mig så umådeligt meget til de sidste 3 måneder! Min bog første hæklebog “Hæklet jul med kant” endelig udgivet 😀

Hvis du ikke allerede har købt bogen, så kan du finde forhandlerlisten på denne side. Her vil du desuden kunne se rettelser (hvis der skulle komme nogen af dem – vi krydser fingre for alt korrekturarbejdet har virket 😉 ), og i løbet af weekenden også ekstra-materiale til bogen. Jeg kan afsløre, at jeg pt. arbejder på et Youtube-univers med hækle-videoer. Vi mangler lige de sidste detaljer, og så skulle den meget gerne være oppe at køre i løbet af weekenden 🙂

Som jeg har nævnt før vil du kunne finde mig og mine bøger Hæklet jul med kant på KreativeDage i Fredericia denne weekend. Jeg vil stå i Rito‘s stand (som har nr. A-1280) lørdag og søndag, hvor jeg meget gerne vil hilse på nogen af jer, der læser med herinde.

Det har været den fedeste proces for mig at skrive den her bog. Jeg har virkelig udviklet mig, og jeg har lært så frygtelig mange ting. Nu sidder jeg bare tilbage og håber på, at alle der køber den bliver virkelig glad for bogen. 🙂 🙂

Til sidst vil jeg i forbindelse med udgivelsen gerne have lov at knytte er par kommentarer omkring alle de skønne mennesker, der hjulpet mig med bogen – for man skriver bestemt ikke en bog alene (og slet ikke en hæklebog)! Så de her mennesker fortjener virkelig er stort og rungende :

TAK!!

For det første var projektet aldrig blevet til noget, hvis ikke min kæreste Dennis havde givet mig et los et vis sted og sagt, at jeg skulle kaste mig ud i det!

Så har min bedste veninde Sabrina haft en kæmpe positiv indflydelse på designprocessen (jeg lover jer for, at nogen af figurerne havde set væsentligt anerledes ud, hvis det ikke havde været for hendes dygtige øjne! hehe).

Min alt for seje lillebror Jakob har lagt helt fantastisk mange timer i projektet også – for det første fordi, han er den dygtige fotograf bag alle billederne, og så har han også hjulpet med alle videoer (som kommer senere).

Thomas fra PR3 har lavet alt grafikken i bogen. Og heldigvis for mig, har Thomas været helt ekstremt tålmodig og har lagt urimeligt mange timer i “mit” projekt. Han er møghamrende dygtig, så hvis du står og mangler en god grafiker, så lov mig lige, at det er Thomas du tager fat i. 🙂

Sidst – men bestemt ikke mindst – har jeg allieret mig med søde Josefine (som har bloggen minkreativeverden), Natascha (med bloggen winthersdesign) og Tine (der står bag littlehappycrochet), som selv har udgivet bøger, og virkelig har været en stor hjælp for mig med projektet med både testhækling, korrektur og en hulens masse gode råd. Udover de tre dejlige tøser ovenfor har Mikkel (UnkelDesign), Susan (by.seloy), Maja (frossenfuldmaane), Louise (ByGrarup), Janni Koue, Tina Nielsen & min grankusine Charlotte også været søde til at test-hækle figurerne for mig.

God weekend – jeg håber, at se en masse af jer i Fredericia 😀

Andre blogindlæg du måske vil synes om

Skriv et svar