Perler

Frost-tema i Hama-perler

De af jer, der følger med på Instagram også bed muligvis mærke i, at jeg for ca. 2 måneder siden fik en ordentligt spandfuld Hama Perler i fødselsdagsgave. Det er såmænd ikke planen, at min nye hobby med perler skal til at overtage bloggen, men jeg indrømmer, at jeg er blevet lidt bidt af det. Det er super nemt og så er det MEGA hyggeligt at ligge perler med andre – for helt ærligt, hvem har ikke lagt perler i børnehaven, folkeskolen eller “fritteren”? 🙂

Anyways her er mit første projekt jeg har lavet (se mere info under billedet), som er en fødselsdagsgave til søde lille Fie, der fylder 4 år på torsdag og er ekstremt glad for Frost.

Skabelonen til Elsa og Olaf er fundet på Pinterest. Elsa kan du finde mønsteret på HER og Olaf kan du finde HER. Jeg har ændret lidt småting med farver, men det er jo en smags-sag. Jeg har brugt følgende nedenstående farver (uden at have talt dem alle sammen burde en pose med 1.000 perler af hver farve hver nok – undtagen den hvide, men det afhænger selvfølgelig af, hvor store og hvor mange snefnug du vil lave) :

Til Elsa :

Til Olaf :

Snefnuggene er også fundet på Pinterest, men jeg har mikset en masse forskellige op, så kan ikke finde præcis dem jeg har brugt – men hvis I søger på “snowflakes beads”, så er I meget godt kørende 😉

Jeg har købt en ramme i Ikea (Fiskbo mål 40 x 50 cm – se HER), hvor jeg som baggrund har sat en omgang gavepapir bag plastikken, og på forsiden af plastikken har jeg klistret perlerne fast efter de er strøget.

Blogindlægget indeholder affilierede links.

Andre blogindlæg du måske vil synes om

2 Comments

 • Reply

  Patricka

  6. januar 2018

  Er der glas udenpå også? Eller er perlerne bare klistret fast på rammen? 🙂

  • Reply

   Louise

   25. april 2018

   Jeg har bare klistret perlerne fast på glasset 🙂 Kh Louise

Skriv et svar